Saturday, April 28, 2012

MALI PRIRUČNIK BIROKRATSKIH FRAZA


Slijedećih deset fraza predstavlja pravi mali priručnik birokratskih fraza koji će vam omogućiti držanje govora u trajanju do 40 sati, a da pri tom odabranom auditoriju ništa ne kažete. Autor ovog priručnika poslužio se jednostavnim principom: presjeći svaku frazu na četiri dijela koji se mogu uzajamno kombinirati. Svi segmenti koji se nalaze u koloni I mogu se kombinirati po želji s bilo kojom grupom riječi iz kolone II, zatim III i nakraju IV.

DOVOLJNO ZA DRŽANJE GOVORA DO 40 SATI- A DA PRITOM NIŠTA NE KAŽETE




I II III IV
Gospođe, gospodo realizacija programa koje smo usvojili primoravaju nas na realiziranje postojećih administrativnih i financijskih uvjeta.
S druge strane prostor i mjesto koje zauzima obrazovanje igra značajnu ulogu u utvrđivanju osovina budućeg razvoja.
Tako isto konstantni rast kvalitete i kvantitete naših proizvoda (usluga) primorava nas na preciziranje i definiranje sustava opće participacije.
Ipak, ne zaboravimo da sadašnja struktura organizacije pomaže nam u pripremi i kovanju stavova u skladu sa zadacima koje je utvrdila organizacija.
Na taj način novi model aktivnosti garantira veliko učešće i razradnju novih prijedloga.
Svakodnevna praksa pokazuje da naša stalna briga oko informiranja doprinosi u značajnoj mjeri stvaranju osnova progresističkog obrazovanja.
Nije potrebno isticati značaj ovih problema jer jačanje i širenje struktura u velikoj mjeri doprinosi uspostavljanju sustava obrazovanja kadrova koji je prilagođen potrebama.
Bogato i raznovrsno iskustvo razvoj raznih oblika aktivnosti omogućava nam bolju procjenu uvjeta koji odgovaraju ubrzanju naših aktivnosti.
Briga oko organizacije, a prije svega konzultiranja širokih slojeva aktivista predstavlja zanimljiv pokušaj isprobavanja jednog modela razvoja.
Visokoideološki kriterij kao pokretanje odlučne kampanje započinju proces koji ima za cilj usavršavanje raznih oblika utjecaja.

No comments:

Post a Comment